Microshop

Microshop

Creat în 2004 proiectul Microshop este gândit să se modeleze pe afacerea fiecăruia. Oferă soluții concrete pentru gestiunea stocurilor, vânzare și facturare în magazine mici și mijlocii dar și depozite.

[ngg src=”galleries” ids=”16″ display=”basic_thumbnail”] 

Conceput într-un format dinamic și practic, cu o interfață intuitivă și prietenoasă, Microshop se adresează clienților din domeniul retail, putând fi utilizat cu success în magazine alimentare, magazine generale, magazine de confecții, magazine de încălțăminte, service-uri auto, magazine de piese auto, fast-food-uri, cofetării, patiserii, fitofarmacii, cabinete veterinare, cabinete oftalmologice, supermarketuri și alte magazine care operezeaza cu stocuri de produse.

 

Câteva dintre avantajele Microshop:

Meniu intuitiv cu functii distincte

Nu este nevoie să modifici zeci de setări pentru a începe lucrul cu Microshop. Meniul este optimizat pentru a ușura utilizarea programului de către orice persoană cu minime cunoștințe de operare a calculatorului. Manualul de utilizare prezintă în detaliu funcțiile programului.

Interfata de vânzare optimizata pentru monitoarele cu touchscreen

Butoanele mari, distanțate unele de altele te vor ajuta să vinzi mult mai ușor dacă utilizezi un monitor touchscreen deoarece le poți selecta rapid, fără teama că vei apăsa alt buton din greșeală.

Ai la dispozitie mai multe modalitati de plata

Clienții pot plăti în numerar sau prin card, CEC, tichete. Poți vinde produsele cu discount, iar pentru bonuri/tichete poți seta contravaloarea acestora pentru a ușura activitatea de vânzare.

Vinzi pe bază de factura si chitanta

În cazul în care nu dorești sau nu poți să folosești casa de marcat pentru a genera bonuri fiscale Microshop îți oferă posibilitatea de a vinde folosind facturi însoțite de chitanțe. La tipărirea facturilor poți alege dintre mai multe modele de facturi.
Poți genera facturi și pentru produsele vândute cu bon fiscal, trebuie doar să introduci codul intern de pe bon în program.

Vinzi mai rapid și mai usor

Cu Microshop este foarte ușor să eliberezi bonurile fiscale și facturile datorită interfeței intuitive. Nu mai este nevoie să reții sute de coduri pentru casa de marcat deoarece produsele sunt stocate în baza de date. În plus dispare pericolul bonurilor tipărite greșit, iar pe bonurile fiscale poți introduce comentarii. Microshop îți oferă și posibilitatea de a vinde produsele folosind cititoarele de coduri de bare.

Generezi etichete pentru produse

Poți genera etichete pentru produsele din nomenclator, atât pentru cele individuale cât și pentru grupe și subgrupe de produse. Formularele pentru etichete pot fi personalizate și modificate.

Ai evidenta în timp real a stocurilor

Beneficiezi de informații în timp real despre situația produselor aflate pe stoc. Poți adăuga produse noi pe baza facturilor de intrare, poți genera NIR-uri pentru produsele achiziționate sau poți efectua retururi de produse.

Obtii rapoarte exacte despre situatia vânzărilor si a încasarilor

Ştii exact cât a vândut fiecare angajat și ce produse au fost vândute de către aceștia.

Importi informatii despre produse, clienti sau furnizori din fisiere de tip.xls (Excel) și.csv

Am introdus în Nomenclatoare un modul de import care permite importul din fișiere de tip.xls (Excel) și.csv. Astfel se pot importa rapid din alte programe informații detaliate despre produse, clienți sau furnizori, ușurând trecerea la Microshop.

Poti exporta baza de date cu vânzarile realizate

Vânzările înregistrate în magazine pot fi exportate, ușurând folosirea acestora în programul de contabilitate și oferind informații utile pentru departamentul de marketing: cele mai vândute produse, intervalele orare cu cele mai mari vânzări etc.

Obtii rapoarte despre furnizori

Cu Microshop poți genera rapoarte referitoare la situația furnizorilor și a facturilor recepționate de la aceștia.

Obtii rapoarte despre clienti

Fișele de client îți oferă informații utile despre cumpărăturile efectuate de către clienții introduși în baza de date.

Generezi registrul de casa

Poți genera și tipări registrul de casă cu situația încasărilor și a plăților efectuate zilnic direct din program.

Configurezi drepturile de acces pentru utilizatori

Pentru fiecare utilizator al programului Microshop poți seta funcțiile pe care acesta le poate utiliza și meniurile pe care le poate accesa.

Urmaresti situatia încasarilor de la clienti

Prin modulul Urmărire clienți poți să identifici clienții care nu au achitat integral facturile emise și poți să vezi ce facturi nu au fost achitate.

Urmaresti situatia plțatlor efectuate catre furnizori

Prin modulul Urmărire furnizori poți să urmărești situația plăților către furnizori și să achiți facturile restante.

Efectuezi plati suplimentare direct din program

Prin modulul Plăți poți efectua diverse plăți suplimentare (dispoziții de plată, ordine de depunere, alte plăți) și centraliza plățile efectuate.

Corectezi stocurile prin modulul Inventar

Poți corecta sau inițializa stocurile pentru produsele din nomenclator prin meniul Inventar, dacă constați că există diferențe.

Beneficiezi de mai multe tipuri de discounturi

Programul de gestiune și facturare îți permite să creezi mai multe tipuri de discounturi, pe care le poți activa pentru o anumită perioadă de timp.

Microshop poate lucra cu 2 sau cu 4 zecimale

Se poate seta programul să funcționeze cu 2 sau cu 4 zecimale la calcularea prețurilor, vânzare, introducere cantități, generare NIR-uri pentru avize și facturi de la furnizori.

Se pot reseta câmpurile din baza de date

Se pot reseta câmpurile din baza de date Microshop dacă dorești să ștergi informațiile despre intrări, plăți, NIR-uri, ieșiri, încasări, produse.

Poti sa utilizezi carduri de fidelitate pentru clientii tai

Programul de gestiune și facturare Microshop permite utilizarea cardurilor de fidelitate cu coduri de bare pentru a acorda mai multe tipuri de discounturi clienților fideli.

Share this post