Preluare DEEE

logoecoticMilo Trading 2000 in calitate de membru Ecotic, va pune la dispozitie posibilitatea de preluare in mod gratuit a Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice de tip “unu la unu” conform prevederilor articolului 11 din Ordonanta de urgenta nr. 5 / 2015, publicata in M.Of. 253 din 16-apr-2015 , Ordonanta de urgenta privind Deseurile de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE), acesta fiind:

 

Art. 11: “(1) La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumparatorului, distribuitorii sunt obligati sa va preia DEEE in sistem “unul la unul”, in mod gratuit, in aceleasi conditii precum cele de livrare a produsului nou, daca echipamentul este de tip echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca echipamentul nou furnizat si sa informeze cumparatorului despre aceasta posibilitate inainte de achizitionarea produsului.”

Lista centrelor de colectare DEEE sunt enumerate aici!

image006Nota: Simbolul aplicat pe Echipamentele Electrice si Electronice ce reprezinta o pubela cu roti barata de o cruce si ce contine bara neagra din josul ei, va obliga sa nu aruncati la gunoi aparatul dupa casare ci sa-l predati unitatilor de reciclare a aparatelor electronice si electrocasnice.

Numar de inregistrare in Registrul producatorilor de baterii si acumulatori

Numar de inregistrare in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice